WOHO äntligen fredag!

Härligt med fredag! Sitter nu hos syster och ska precis härifrån till skolan, mindre kul det... men skall försöka hämta ut min bal-och student biljett (försökte även igår men sjukt dålig administration och lång kö, suck..) Inte långt kvar nu!

Måste kila, hörs sedan;)

Puss och kram


Hos min kära syster

Just nu sitter jag hos min syster som jag skall sova över hos:) Vi har precis ätit en god middag som bestod av köttfärssås och spagetti á la Lene och Jessica;) Har köpt på oss en väääldigt massa godis och är laddade för en tjejkväll med film och tjejsnack! Var längesedan sist så det var verkligen på tiden:)

Träningen i förrgår gick förresten bra och i slutet hade jag bestämt mig för att skriva över mig till klubben och helt enkelt byta lag! Lite oväntat kanske med tanke på mitt förra inlägg, men känner att jag trivs med nya laget och jag tycker ändå att det är roligt, gäller bara att finna tiden också...

Men nu får jag lämna datorvärlden och umgås med min syster i verkligheten;)

Puss och kram 

I'm back!

Efter en riktig bloggpaus på över en vecka så är jag äntligen tillbaka! Man skulle kunna tro att jag varit sjukt eller liknade, men dock var det inte jag som råkat ut för detta utan min kära vän och kollega Annie som opererade bort blindtarmen i helgen, stackarn! Men efter ett besök av sin underbara vän blev det lite bättre, eller hur?;) Anledningen till min bloggpaus är mycket enkel; jag har inte varit inne på datorn på lite över en vecka, och nej det beror inte på dataförbud utan helt enkelt att jag inte haft lust! Men nu är det nya tag;)

Den senaste veckan har bestått av det vanliga; skola, plugg, kompisar, pojkvän och träning (varav en fotbollsträning, tro det eller ej!). Men efter en härlig helg som till största del bestod av slappande med Pontus så är det dags för en ny vecka och nya utmaningar;)

Dagens utmaning: Överleva fotbollsträning(!!!) Just det, fotbollsträning idag igen med andra ord! Om 25 minuter närmare bestämt...har fortfarande inte bestämt mig helt om hur jag skall göra med fotbollen, känner att jag varken har motivation eller ork till att satsa ordentligt, tråkigt men sant! Men är heller inte redo att släppa något som varit en stor del av mitt liv i snart 12 år...Vi får helt enkelt se hur det blir.

Men nu måste jag skynda mig!

Puss och kram

Studiebesök

Efter första lektionen var det denna fina vårdag dags för ett studiebesök till en moské, Adventskyrkan och en synagoga. Mycket religion blev det denna dag med andra ord, vilket gjorde oss smått förvirrade i slutet? ;)







Var jättetrött när jag kom hem iallafall och tog mig en välförtjänt powernap (okej då, 1 timme..) på soffan! Nu skall jag skynda mig in i duschen och sedan se top model!

Puss och kram 

SA3 på Jamas och Mingel

Igår var det alltså dags för klassfesten med SA3! Först tog vi oss till Jamas där vi åt god mat och tjötade lite, där bestämde vi även att alla skulle dra till samma ställe; Mingel var det som gällde;) Där var det myckat dans och skratt som stod på tapeten! En sammanfattning av kvällen; en väldigt rolig kväll och speciellt kul att det endast var två som inte kunde komma. Lyckat!
















Fler bilder kommer också att finnas på Facebook:) Tack för en trevlig kväll!

Puss och kram

Lördag!

Sitter här nu hos pojkvän (han hälsar;) ) och chillar som fan! Träning blev det igår (har träningsvärk precis överallt fast jag tränade ryggen?) sen kom jag hit och åt god fredags middag med hans snälla familj:) Trevligt! Kollade också några avsnitt på "Solsidan", käkade glass och drack julmust(?!) Men när vi satte på en skräckis/thriller så orkade vi inte mer utan somnade...

Idag blir det en lugn dag med lite plugg, mys och sedan ikväll skall klassen ut och käka för att sedan göra stan osäker! Sist vi gjorde något sådant tillsammans var förra skolavslutningen (helt sjukt vad tiden går fort?!) så det skall verkligen bli roligt att ses utanför skoltid allihopa igen:)

Men nu får jag nog sluta, verkar som Potus har somnat igen, haha! Vem är det nu som sover länge?

Puss och kram

Vem tror dom att jag är?

Idag har det inte hänt så mycket, känns som de flesta redan nu förbereder sig för sommarlov (fast lärarna envist fortsätter att ge oss uppgifter, arbeten och prov, suck..)

Musikeleverna på skolan hade satt ihop en musikal som vi gick och kollade på (egentligen skulle vi vart på den igår men eftersom vi hade inställd lektion valde vi att åka hem istället, hehe..) Trevligt var det iallafall och musik piggar ju alltid upp :) För övrigt så var det inga riktiga lektioner, endast redovisningar och tal att lyssna på. Slappis fredag!



Tro det eller ej, men snart skall jag bege mig mot gymmet för att träna! När hände det senast liksom? Minns faktiskt inte riktigt, men innan helvetesveckan iallafall.. Skall bli skönt att röra på sig!

Puss och kram


Selena Gomez - Naturally

F*ck

Usch, har ingen lust att blogga egentligen; dagen har mest vart skit (förutom när jag hade tjejsnack med Annie<3), jag har ingen motivation just nu och vill bara ha mer lov, och för guds skull ge mig helg!

Idag hade jag över 2 timmars håltimma efter första lektionen som var 2 timmar lång. Jag och Anne passade på att gå till vårt speciella ställe, sitta i solen och bara ha tjejsnack, välbehövligt! Käkade glass även idag och provade självklart en sommarnyhet!:)

Nu skall jag bara slänga mig i soffan, inte göra någonting och  se ikapp mig på Grey's Anatomy!

Puss och kram


Min bästa vän och jag -07 <3


Årets glasspremiär!

Idag bestämde jag och Annie oss för att det var dags för årets glasspremiär! Så vad passade bättre än att ta bilen till McDriven, köpa varsin  McFlurry med både smarties och daim, ställa sig på parkeringen, veva ner rutorna och köra Sexy Bitch på hög volym?


Haha, fan vad vi är knäppa! Vi är helt enkelt...bäst!


Sovmorgon

Idag har jag sovmorgon och börjar inte förrän 9.50, härligt!:) Dock så fick jag inte sovit så mycket längre eftersom jag först efter att jag gått upp fick reda på att jag kunde låna bilen. Men jaja, nu har jag tid att skriva ett blogginlägg istället!

Ansökningsbrevet gick faktiskt bra, och skall göra det sista idag, så det är bara att köra i ilfart till postkontoret i Göteborg innan klockan åtta ikväll;)

Så vad mer står på listan idag? Borde egentligen börja plugga på mitt Natur B prov som jag har nästa vecka, men har en känsla av att det inte kommer bli så. Hade tänkt ge mig iväg och träna också, måste MÅSTE träna upp min kondition! Dessutom hade jag tänkt träffa pojkvän idag med:) 

Detta plus det härliga vårvädret gör att det verkar som om förutsättningarna för att det kommer bli en bra dag är stora:)

Puss och kram

Ansökningsbrev

Första skoldagen efter lovet är avklarat! Talet gick bättre än förväntat faktiskt, men usch vad nervös man var! Kände mig som ett nervvrak alldeles innan det var min tur, haha. Skönt att det är över iallafall, nu är det bara de sista hundra grejerna att klara av innan studenten..

För tillfället håller jag på att skriva ett ansökningsbrev till folkhögskolan, där jag skall skriva ca en A4-sida enbart om mig?! Inte nog att det är svårt att bara säga några bra saker om mig själv, nu skall jag dessutom berömma mig själv och beskriva varför just jag förtjänar att komma in på en hel sida..

Men nu måste jag verkligen få detta gjort, är ute i sista minuten..deadline på torsdag!

Puss och kram

En dag på Ullared (Studentklänning: CHECK!)

Ännu en helg är över, och jag tycker tiden går fortare och fortare.. men får min del började veckan med en studiedag, härligt! Så jag, Annie och våra mammisar passade på att ta oss en tur till Ullared:) Där shoppades det allt möjligt, och man kom hem med en hög med grejer, precis som vanligt;)

För omväxlingsskull hittade jag faktiskt en del kläder och dessutom väntade ett paket från Nelly med mina nya tights när jag kom hem, julafton för min del med andra ord! Kan knappt bli bättre, för hittade dessutom en jättefin klänning som jag bestämt tror blir min studentklänning! Skönt att kunna pricka av ännu en grej från min lista, var ett tag sedan sist..



Men nu måste jag lägga in lite val till högskolan, deadline på torsdag!

Puss och kram

Avatar

Tillslut kom äntligen min sega pojkvän igår;) Först drog vi till Ikea och sedan in till stan för att shoppa! Mycket shopping blev det inte iallafall, jag kom hem med en tunika och dessutom hann vi med donkan;) På kvällen gick vi på bio och såg Avatar 3D vilket verkligen var på tiden! Filmen var jättebra, men lång, så efteråt orkade vi inte gå förbi min systers jobb som var meningen utan åkte istället hem:)



Idag blev det ytterligare en promenad i det fina vårvädret (gäller ju att passa på) ner till havet:) Mysigt!

Puss och kram


On my way

Nu är jag snart påväg ut, väntar bara på att pojkvän ska ta sig hit.. när jag för en gångs skull faktiskt är klar i tid så får ändå sitta och vänta, suck?! ;)



/Jessica

Tik Tok!

Av olika anledningar så blev kvällen inte som jag och Annie först hade planerat, men utgång blev det och vi hade jättetrevligt ändå! :)

Vi träffade först Pontus och Simon hemma hos Simon, för att sedan dra vidare till Champs (där Jessica tog jäääättefina närbilder på alla) och sedan var det Trädgår'n som gällde:) Klockan tre kände vi oss också välförtjänta av en kebabtallrik, mums!



Måste bara säga att Simon inte posar här, han ser faktiskt ut så 
(Peter Siepen-look-a-like?) grymt!


Ja, vad ska man säga? Här har vi två personer som kommer jättebra
överens.. ;)


Så det var bättre!


<3


Annie visar sina moves och får till en riktig
fjortis-pose samtidigt, grymt!

Men nu känner jag att man kanske skall ta det lite lungt, iallafall till nästa helg;) Ikväll blir nog bara en riktigt myskväll, jag och Pontus skall se på Avatar (verkligen på tiden, det skulle vi egentligen gjort för över två månader sedan;) ) Innan dess skall vi ha en shoppingdag så nu är det bäst jag går och gör mig i ordning!

Puss och kram


En solig vårpromenad.

Snäll som Annie och hennes bror var så bjöds jag också på mat när jag kom över:) Jätteskönt att de bara bor över vägen, det har sina fördelar! Sedan blev det en vårpromenad i solen med min allra bästa vän och tjejsnack på det! Försök slå det..


Klassikern: hoppbilden


Converse All Star

Men nu måste jag äta något, extra viktigt när det är utgång ikväll igen;)

Puss och kram

Grattis Yasmine!

Nu har jag fått tag i min älskade kamera igen som var på villovägar;) Så låt mig nu presentera gårdagens bilder! Måste också tillägna detta inlägg till Yasmine som fyller 19 år idag (som vi förresten var först att säga grattis till ute på dansgolvet, kan det bli bättre?;) )


<3




Haha, fan vad du är underbar gumman!




Sex on the beach, oh yes..

Tack för en asball kväll! Vi får se till att ses snart igen:) Hoppas du får en bra födelsedag gumman<3

Puss och kram


Dagen efter..

Gårdagen var verkligen lyckad, hade jättekul med Yasse och Annie! Det kändes precis som förr i tiden när vi tre höll ihop:) Det var härligt att prata gamla minnen och vad som var nytt innan vid drog till Sticky, där det dansades en del:) (Vad hände där liksom?! ;))

För tillfället försöker jag övertala Annie till att hitta på något i det fina vårvädret, kanske dra till Kungsbacka eller ta en promenad, i utbyte mot att jag hjälper henne med ett prov hon inte gjort än..busigt.

Som vanligt glömmer jag min kamera hos någon annan så bilder från gårdagen får komma senare.

Ikväll blir det nog utgång igen, om huvudvärken vill släppa..

Puss och kram


Min nya header.. den kanske inte blev så dum ändå?


Förkrök med Yasse och Annie!

Sitter här nu med två underbara tjejor och snart är det dags att göra stan osäker! ;) Jättekul att träffa Yasse igen, var ju som sagt över ett halvår sedan, usch så länge för det verkligen inte dröja till nästa gång!



Puss och kram

Förnyelse: Hiss eller diss?

Så, nu har jag äntligen tagit tag i att försöka mig på att designa bloggen! Och det gick ju..sådär xD Kände för att byta tema men sen gjorde jag även ett försök i att fixa en hemmagjord header, och jag lyckades! :D Den blev inte så bra i och för sig, men nu vet jag i alla fall hur man gör! Skall göra ett nytt försök någon annan gång, tills vidare för det vara som det är :) Vad tycker ni mina bloggläsare, bättre nu än förut? Hiss eller diss?

Men nu måste jag springa in i duschen och göra mig i ordning innan mina tjejor kommer!

Puss och kram

Sticky Fingers x2

Det var väldigt roligt att träffa min syster  igår, vi fikade lite och sprang runt i olika affärer (till följd av att mina Converse varit i garderoben i ett halvår, glömde jag att man får sjukt ont i fötterna av dem efter ett tag.. inga bra shoppingskor med andra ord!) Nu kommer jag inte träffa syster på ett tag, hon skall nämligen till Egypten nästa vecka! Fusk, vill också till värmen!

På kvällen åkte  jag och pojkvän till Sticky för att se när hans systers band, Mr Artist, spelade. Det var semifinal i någon musiktävling. De var jätteduktiga, vilket resulterade i att de kom vidare till final! Grattis Marlene!:)


Skjortan var gårdagens impulsköp, hann inte ens prova
den p.g.a. sjuuukt lång kö till provrummet.
Men ibland lyckas man:)

Ikväll blir det väldans trevligt, Annie och Yasmine (som jag inte träffat sedan vi firade min födelsedag i slutet av augusti?!) kommer hit. Först blir det lite förkrök och sedan blir det Sticky för andra dagen i rad! Trevligt!:D

Men innan dess måste jag nog sova lite till, känner mig jättetrött fast jag sovit mer timmar per dygn den här veckan än vad jag gjort den senaste månaden.. 

Puss och kram

Till stan

Nu åker jag in till stan i vårvädret för att fika med min underbara syster<3



Puss på er!

<3

Keep faith in us

 
You’re all I ever wanted

All I’ve waited for

I had lost my faith in love

Now I’ve found you,

and I don’t need to be alone anymore

 

You’re more than I could ever have

dreamt of

And I want to tell you how I feel

That when I look at you

and you through me

I know that this is for real

 

You’re no longer a distant dream

You’re the present, the future,

in my heart you’ll forever be

That’s how you, nomatter what,

will always be with me

 

Without you, I don’t know what to do

So keep faith in us, and don’t leave me

‘cause I love you. 



Ps. Det här är en dikt som jag fick till uppgift att skriva i EnC, som jag
(i sista minuten som vanligt) skrev förra veckan under helvetesveckan. 
Utan personen den handlar om tvivlar jag på att jag hade klarat en av
jobbigaste perioderna i mitt liv. 

Så den här är tillägnad dig Pontus <3


At Marie's Place

Här har vi lite bilder från gårdagen. Grattis till Marie som nu är 19 år ung! ;)


Olivia som inte ville vara med på bild, placerade sig snabbt bakom kameran;)


Sabina och Marie, söta tjejer!



Fina Lilly:)<3


Usch, den här bilden borde verkligen inte komma ut i det offentliga livet..
men ibland får man helt enkelt bjuda på sig själv fast det är ..hrm..groteskt;)

Borta bra, men hemma bäst.

Nu är jag hemma igen efter ett par dagar på landet och ett par dagar hos pojkvän, och gud vad skönt det är att sova i sin egna säng! Obeskrivligt.

Kan säga att det är väldigt skönt med lov, och jag är fortfarande helt utmattad efter den senaste månaden men känner mig ändå mer utvilad än nånsin!

Igår bar det av till Marie på spakväll eftersom hon fyllde år i lördags, mycket trevligt! (Bilder på detta kommer senare.. en del borde dock vara konfidentiella, haha. ) Fast det är lov, så börjar jag mitt lov med att skriva på mitt svenska tal, inte vidare kul kanske men vill få det överstökat så fort som möjligt!

Och hör och häpna; ikväll kanske det till och med blir fotbollträning!

Puss och kram


Tonight - FM Static

Vårshopping?

Sitter här framför datorn och längtar efter våren och sommaren! Har nämligen tittat på lite vårkläder, och vårkänslan har smugit sig på..

Kanske skall man beställa lite så att man får känna på lite julklappskänsla om ett par veckor? Ingen dum idé alls...

Glad påsk!

Glad påsk på er:) Nu har dessutom våren sakta smugit sig fram och all snö är borta (fast på vissa ställen ligger det faktiskt lite snö kvar här uppe på landet och is ligger fortfarande kvar på havet.)


Idag har jag, mami och farmor varit på en tur till Lysekil där vi fick inhandlat lite nödvändiga grejer, men också ett hemligt inköp.. vad kan detta vara? ;) Försökte också att hitta skor till balen men detta var dock inte så lyckat.

Om några timmar är det dags för påskmaten något som är ytterst efterlängtat! Tro det eller ej, men längtar till imorgon också.. första gången på flera månader som jag längtar till söndag?!<3

Puss och kram 



Adam Lambert - Whataya want from me?

Friday, I'm in love..

Jag överlevde! Tro det eller ej, men jag tog mig igenom helvetesveckan!! Det går inte att beskriva min lättnad över att ha alla prov avklarade och alla arbeten inlämnade. Så nu väntar en ganska lugn påskhelg uppe på landet!

Dagen började bra med att jag vaknade upp bredvid personen jag saknat mest denna veckan eftersom det var första gången sedan i söndags som vi träffade igår! :S INTE bra.. Och idag var det dags för mig att plocka upp farmor och farfar för att ta mig upp till landet:) Så här sitter jag nu, i stugan ute i skogen med brasan framför mig. Härligt.

Imorgon hägras det en tur till Lysekil verkar det som där det skall fikas och sedan väntar den oerhört efterlängtade påskmaten, underbart! För övrigt är det här en helg menad att bestå av avkoppling, så att jag kommer hem pigg och utvilad på söndag<3 Kanske hinner jag med lite mer bloggande också, har ju vart ganska dåligt med det det sista..

Puss och kram

RSS 2.0