jag avlider långsamt.

Skolan börjar allvarligt ta kol på mej, men nu är det bara två dagar kvar, det vill säga: två prov (religion + engelska), två arbeten (historia och projektarbete) och tre skrivna engelska texter.. ja, ni förstår själva?! Jag håller på att säkert gå mot en långsam och smärtsam död. Aldrig har två dagar verkat som två månader.

Den  här dagen har jag haft en berg-och-dalbana till humör, en blandning av positiva känslor och av frustration och tårar! Det kändes allvarligt som jag skulle falla ihop idag, så utmattad är jag, både fysiskt och psykiskt! Detta är seriöst det VÄRSTA jag varit med om i mitt liv...

Men får ta tag i en sak i taget och försöka inse att helvetet snart är slut. TVÅ DAGAR!

Puss och kram


Lördagsmys

Efter 4 h pluggande och godisätande sticker jag till pojkvän för att spendera denna lördagskväll med honom <3

Puss och kram

Tjejkväll

Oj, veckan går fort och ännu en helg är här! Igår gick jag och mami till sömmerskan med min balklänning, skönt! En grej mindre att tänka på. Det var också tjejkväll med Annie, Marie och Lilly:) Trevligt var det men tyvärr var man helt utmattad efter 3 veckors intensivt plugg.

         

    

Som tur är, är det bara en vecka kvar, sen är helvetet över... för den här gången. Längtar! Nu finns det dessutom hopp om att jag kommer överleva.

<3

"I was blindfolded, but know I'm seeing
My mind was closing, now I'm believing

I finally know just what it means to let someone in
to see the side of me that no one does or ever will.."



Saturday Night

God mat och Buzz var det som gällde igår när jag och Pontus åkte till Sara och Tobbe för att spendera lördagkvällen med dem och Simon:) Vi hann också med att se ( vissa genomled, *host* *host*) New Moon, inte helt fel! Lyckad lördagkväll helt enkelt:)



Puss och kram


Underbara, älskade..

helg! Men precis som det kommer vara i ca tre veckor framåt kommer även denna mestadels bestå av plugg:(

Men igår var det fika med Sara som gällde:) Mycket snack blev det, har ju trots allt inte träffats på två månader! Bestämde att vi fick ta och ses snart igen, fanns mycket mer att prata om! Har saknat henne så..<3 Snäll som hon var ställde hon dessutom upp på en intervju som vi behöver till vårt projektarbete:)


<3

Dessutom hann jag med en snabb liten shoppingrunda och lyckades göra av med 500 kr på 15 minuter, haha.. Efter fikan med Sara var det träning som gällde, 30 minuters intensivt konditionspass(Y) Sen åkte jag med Pontus hem där vi åt god mat tillsammans med hans trevliga familj. Vi tjockade oss också med chips och god kladdkaka som hans syster bakat:)  Kan det bli en bättre fredag än så?:)

Om några timmar åker pojkvän och jag till Tobbe och Sara för att käka och spela Buzz. Det kan nog bli en bra lördag trots allt:)

Puss och kram

Thursday, going friday

Trots allt klarade mig igenom dagen, och mot alla odds blev det faktiskt en ganska rolig dag!

Och än är den inte slut:) Sitter här nyduschad, skall snart åka iväg till den bästa killen som finns, plugga och käka Subway! Underbart! Men tyvärr måste jag plocka ihop datan, ta med alla böcker och plugga hos honom:( Trist, men nödvändigt! Det är iallafall mycket trevligare att plugga med sällskap och en sub i magen!

Och vet ni vad...det är fredag imorgon!

Puss och kram 


Jason Derulo - In my head


Saknar min Sara! Skall träffa henne imorgon för första gången på typ
2 månader(?!) Woho! <3

(O)taggad till tusen

Torsdagar är nog den värsta dagen i veckan som finns förutom måndagar. Fast det innebär att det bara är en dag kvar till helg, så är den nästan omöjlig att genomlida. Varför? Ja, att börja sin morgon med Engelska C på 2 h säger väl allt? Resten av dagen är typ förstörd efter det..

Som tur har jag stöd från min underbara familj, vänner och pojkvän! Hade det varit tvärtom hade jag aldrig klarat det här, något som är det värsta jag varit med om, helt ärligt!

Puss och kram


Jag överlevde...

12 timmars pluggande! Idag kom jag till skolan klockan åtta eftersom vi skulle jobba med vårt projektarbete på vår sovmorgon, och åkte inte hem förrän klockan halv fem!! Väl hemma tjugo minuter senare (som tur var hade jag bilen) så var det bara att ta något snabbt att äta för att sedan fortsätta att plugga(?!) Det här är helt sinnessjukt och förstår inte hur jag skall orka hålla på så här i två-tre veckor till!  Efter ett liten samtal med Frida så känner jag mig iallafall lättad över att jag inte är den ända som är nära ett sammanbrott iallafall, haha...

Så trots alla odds så har jag faktiskt överlevt nästan 12 timmars konstant pluggande! Och än är det inte över..

Men just det ja, var ju på fotbollsträningen igår! Det gick faktiskt bra, men kände att det brast lite när det gällde min kondition, haha... men tyckte det var roligt iallafall, så skall försöka komma iväg och träna någon mer gång plus att jag skall se mig om efter andra alternativ också:)

Men när som helst kommer iallafall Pontus<3 Vilket betyder att jag kan slita mig från allt pluggande och faktsikt ta det lite lungt nu innan det är dags för en ny pluggdag! Oh, vad jag längtar! *ironi*

Puss och kram


Next Go Around - Nickelback
Har kommit in i en riktig "Nickelback-period", sjukt skön tränings- och pluggmusik!

Back On Track

Just nu sitter jag i skolan, längtar hem och börjar bli hungrig igen fast jag åt för ca 2 h sedan.. (ett tecken på att jag kommit igång med träningen igen?? *hoppas* ;))

Tro det eller ej, men idag skall jag faktiskt träna fotboll idag efter ett uppehåll på typ 3 månader! Jag hoppas det bli kul, det är som sagt lite avgörande för om jag kommer fortsätta med fotbollen överhuvudtaget. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag hann med fotbollen i 11 år, det känns som om jag inte haft någon tid över alls de här 3 månaderna. Men träna idag skall jag iallafall och sen få vi se hur det går:) Som tur är har jag laddat med några konditionspass på gymmet iallafall, bättre än inget..

Berättar senare om hur det gick!

Puss och kram


<3

Kärlek.
 


Melodifestivalen, kärlek och projektarbete

Melodifestivalen.. ja, det fick man ju bara inte missa, fast man önskar att man gjort det. Jag har de senaste 3 åren sagt att jag ska sluta se på melodifestivalen.. när det väl är Eurovision blir man bara förbannad på röstsystemet och balkanländernas "kompis-röstningar". Men precis som varje år sitter man ändå bänkad framför tv:n när det väl gäller, tradition tror jag det kallas..


Tyckte ni att det var rätt låt som vann? Själv tror jag inte att denna kommer slå internationellt..
 
Ja, denna tradition delades med Pontus (som antagligen inte vill medge att han faktiskt vill se melodifestivalen, så vi kan väl skylla på att det var jag som tvingade honom) ;) haha. Men jag var nog inte vidare kul sällskap ett tag, av någon anledning var jag fruktansvärt trött och somnade strax efter att melodifestivalen var slut..typiskt mig;)



Nu sitter jag med ett projektarbete som skall skrivas.. inlämning om 3 veckor! Usch, men det är bara att hålla ut! Inte långt till studenten! Vilket påminner mig om att ansökning till högskolan börjar imon:S

Hur skall detta gå? Det ända jag vet är att jag inte kommer flytta ifrån mitt kära Göteborg, min kära familj, pojkvän, bästa vän, vänner och mitt framtida systerbarn<3 Allt för mycket håller mig kvar här!


ÄNTLIGEN HELG!!...eller?

Igår var det äntligen en ny början på en skön och utvilande helg! Nja.. kanske inte riktigt. Denna helgen kommer mest bestå av intensivt pluggande, inte lika kul kanske... Eller aa, snarare de här tre veckorna innan påsk kommer bestå av intensivt pluggande!

Men tillbaka till igår.. det bar av till Olivia som fyllde 19 år :) STORT grattis till henne! Där bjöds det på god matoch trevliga människor var där också:)

 
Snygg-Annie visar sina gr(rrrrr)ymma dance-moves!


Marie & jag <3


Annie och Olivia


Haha söta Marie och Ebba! Själv var man ju inte med på noterna xD

Resten av bilderna från senare på kvällen är konfidentiella! Ja, dom är värre;)

Men snart kommer min Annie så ska jag bjuda henne på en gooood frukost (visst är jag snäll?;) ) Efter det skall vi ägna dagen åt Historia B och inbördeskriget i Jugoslavien, kan det bli bättre??

Puss och kram


Tuesday

Ännu en helg har passerat rekordsnabbt, men som tur var är en ny snart påväg!

I lördags var det bowling som gällde med Pontus, Simon, Tobbe och Sara:) Väldigt trevligt var det fast man typ kom trea (dock var det väldigt jämnt), man är ju inte *host*dålig förlorare som vissa andra...*host* ;) Efter bowlingen gick vi ut  och käkade:)

Både i söndags och igår tog jag mig faktiskt till gymmet för att komma igång med träningen igen efter mitt extrema träningsuppehåll på alla fronter! Har som sagt inte tränat regelbundet på 3 månader eller nånting... härligt var det iallafall att träna igen:)

Just nu sitter jag i skolan ock skall egentligen passa på att arbeta med projektarbetet men har redan suttit i två timmar.. är man trött så är man;) men snart skall jag och Annie dra oss för att gå på en sommarjobbsmässa i Mölndal. Orkar egentligen inte, men det kan ju inte skada heller;)

Puss och kram


Rihanna - Rude Boy

BH och sömmerska: CHECK!

Nu börjar det gå undan på min lista över saker som behöver fixas till bal och student! Två punkter fixade i förrgår och två punkter fixade igår:) Skönt att för en gångs skull inte vara ute i sista minuten:)



Igår beställde jag också nya glasögon efter att ha tröttnat på mina gamla efter ca 5 år:) Dessutom har ju min syn försämrats så känner mig lite halvblind i de gamla, haha...

Idag är det lite plugg som gäller, rättskunskapsprov i veckan..jippi.. men har även varit duktig och börjat titta igenom högskolekatalogerna och tänkte kolla upp lite på datan:) Sista anmälningsdagen är trots allt 15 april, knappt lite mer än en månad?! Tiden går alldeles för fort just nu! Känner mig inte alls redo att börja jobba eller plugga på högskolan?!

När man var liten tyckte man att man var vuxen och redo för ansvar när man var 18, vilket jag känner mig till viss del. Men jag känner mig verkligen inte tillräckligt "vuxen" för att veta vad jag vill göra med mitt liv!

Därför blir det smått problematiskt när jag nu ska söka in till högskolan, haha.. Kommer sluta med att jag söker massa olika grejer för att sedan i sista stund gå på magkänslan, as usual.

Studentmössa och boka håruppsättning: CHECK!

Nu börjar man verkligen känna att det börjar närma sig med bal och studenten! Förra onsdagen var det endast 100 dagar kvar till studenten, något som väcker blandade känslor.. det skall bli jätteskönt och kul att studenten, men det är mycket som skall hinnas med tills dess. Samtidigt är det riktigt trist att behöva lämna att männsikor man lärt känna under de här tre åren.

Men igår fick jag iallafall min efterlängtade studentmössa! Blev supernöjd och jag tror att både mamma och pappa insåg lite mer när den satt på att deras "lilla" dotter faktiskt skall ta studenten i år! haha <3 Idag bokades det även tid för håruppsättning inför balen, en mindre sak att göra på min "to do-list" med andra ord!


Men nu ska jag åka iväg till Pontus och slappa, det gäller ju att passa på. Det börjar redan bli stressigt igen med allt som skall göras.. projektarbete, två prov, två inlämningar, ett arbete, träna..listan kan göras lång!

Puss och kram

Gothenburg Horse Show, shopping och mycket slappande!

Oj oj oj, vad tiden går fort! Nu är det 5 dagar sedan jag uppdatera sist, riktigt illa! Men har inte rikigt haft tiden eller orken om jag ska vara ärlig.. Men en snabb sammanfattning kanske..

I fredags åkte jag och Annie först till en ungdomsanstalt för att intervjua en som jobbade där till vårt projektarbete, vilket gick väldigt bra:) Efter det åkte vi iväg på en liten shoppingrunda vilket slutade med en väldigt full påse, iallafall för en av oss;)  På kvällen var det restaurang och Gothenburg Horse Show med syster och mamma. Det var jättetrevligt och jag blev verkligen sugen på att rida igen!
 


I lördags åkte jag och mamma på ytterligare en liten shoppingtur eftersom jag inte hittade jättemycket på fredagen (vem kan det då vara som kom hem med en full påse? hmm..). Bättre lycka denna gång och en nöjd Jessica kom hem med påsar i handen och ett fattigt kontokort;) 

Lördagkväll och 24 h framåt bestod mest av slappande hos min Pontus:) Vilket faktiskt var jätteskönt, fast jag i princip inte gjort så mycket annat än att slappa i två veckor nu, haha.

Men nu är det slut på slappandet, skolan har börjat igen! Ganska skönt faktiskt, tro det eller ej men det är väldigt trist att vara ledig för länge..

RSS 2.0