Surprise?!

Just det, jag är tillbaka igen det kunde man inte tro?! En kort resumé av vad som har hänt kanske är läglig eftersom senaste inlägget var när sommaren precis hade börjat, och nu är den redan slut och regn och rusk väntar?!

Det blev en tur till Danmark med pojkvän, Tobbe, Sara och Simon för att campa en helg.





Jag och pojkvän kom oss iväg på vår efterlängtade Greklands semester.





Efter bad, sol, en massa åkande på fyrhjuling, god mat (mycket fetaost och tzatsiki) kom vi nöja och glada hem till ett mindre soligt Sverige. Jag är kärare än någonsin.

Vi spenderade också 1,5 vecka uppe på landet när jag var seglarinstruktör och jag och pappa fick även med oss den största pokalen hem efter att ha vunnit den årliga seglartävlingen "Bornö Runt".

Två veckor för sent fick vi äran att ta emot världens finaste lilla varelse, nämligen Casper. Just det jag har äntligen blivit moster!!





Pojkvän har nu all anledning till att bli svartsjuk eftersom denna killen även han kommer få en heeeel del pussar:)

Vad innebär hösten nu då?

Ja inte blir det skola iallafall. Känner mej inte alls taggad och har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv faktiskt. Nej istället blir det att fortsätta att montera mätlasersystem fram till jul iallafall, sedan får vi se vad som händer.

Jag är en 19-åring påväg ut i vuxenlivet (vilket skrämmer skiten ur mig?!) och vet inte vad framtiden har för planer med mej vet inte vad jag har för planer i framtiden.

RSS 2.0