Lediga dagar<3

Eftersom kommunen verkar allmänt seg när det gäller att få bort snön från skolans tak så har det resulterat i att vi fått ett extra sportlov, något som jag tycker är jätteskönt eftersom jag inte var hemma förra veckan:) Så nu har jag fått lite mer tid att spendera med folk som jag bryr mig om..:)

I förrgår var jag med min kära Annie<3 Vi pluggade till religionsprovet som blev framflyttat.. jätteduktiga var vi:) Kollade på "Prinsen av Egypten" (utbildningssyfte, promise!) läste i religionsboken och pluggade Bibeln, roligt det låter va?;) Men sen blev vi hungriga och då drog vi till hempizza, nostalgi på hög nivå.. har nog inte vart där sen vi slutade nian..


Jag vet..vi är knasiga! Men vaddå? Vi blev ju trötta..

Både idag och igår bar det av till Pontus som även han varit lite småsjuk och vart hemma från jobbet:) Mysigt var det att bara sega framför tv:n :) Idag var det "Brooke knows best" marathon (det får man ju bara inte missa, eller hur?! hahaha)  och pizza i sängen som gällde. Tror att jag kanske jag ska börja träna snart igen och dra ner på pizza ätandet?;) 


Imorgon är det heller inte någon skola och det betyder en till dag med Annie och senare på kvällen är det
"Gothenburg Horse Show" med mami och syrran:)


Puss och kram


En halv meter snö = ledigt från skolan!

I söndags fick vi reda på att vi var lediga från skolan pga rasrisk när det ligger så mycket snö på taket. Kan lova att de flesta slutade att klaga på all snö för en stund, haha.



Men jag, Annie och Frida tänkte vara flitiga iallafall igår och beslutade oss för att åka in till stan för att filma lite miljöbilder till vår dokumentärfilm på det vintriga Göteborg. Men efter nära förfrusna-tår-upplevelser och slut på batteri i kamera bestämde vi att vi var färdiga för denna gång och satte oss på Espresso House. Mysigt!


 
Oh vad jag har saknat min Annie, har inte träffat henne på över en vecka!<3 Hur ofta händer det?? Min allra bästa vän, vad skulle jag göra utan dej?!



Sälen v 7

Efter en händelserik vecka i fjällen med skidåkning, en släng av kraftigt illamående, en borttappad plånbok (inte min dock..), mycket bastande och mycket saknad, så är äventyret slut och jag är hemma igen:D



Det har verkligen varit jättekul att åka skidor igen, det var 3 år sedan sist:) Och det var väldigt kul att åka med Maries trevliga familj, så stort tack till dem att jag fick följa med:)



Det var också skönt att komma bort från (nästan) allt pluggande och bara ta det lungt i en annan omgivning! Känner verkligen att det gjorde susen tillsammans med min medicin när det gäller magkatarren. Har inte haft ont på över en vecka nu:)



Men som man brukar säga.. borta bra men hemma bäst!<3

Puss och kram


If today was your last day..

Igår gick jag och Annie alltså ut på restaurang, "Vino Pasta" blev det. Mycket gott! Det var mysigt att träffa Annie ensam igen, det var trots allt väldigt längesedan. En hel del konfidientiellt tjejsnack blev det också, haha!

Sedan drog vi vidare till Dancin' Dingo, för att hälsa på min kära syster Lene medan hon jobbade:) Efter en stund kom Pontus, Simon och Tobbe också och skönt var det!! Vi hade sedan länge tröttnat på 30 +:are som stötte på oss, usch! Tänk att det finns så desperata människor?! Så j*vla vidrigt attt de ens försöker sig på 18-åriga tjejer?! INTE OKEJ!! Förutom detta så var det jättekul igår iallafall och kvällen var verkligen lyckad:)

Idag har jag börjat samt nästan avslutat min packning eftersom jag ska till Sälen imorgon:) Woho! Det skall bli jättekul att åka skidor igen, senaste gången var för 3 år sedan när vi åkte på klassresa i 9:an. Det blev en liten snabb shoppingrunda idag också för att leta efter mössa och ny fleecetröja.. Alltid ute i sista sund! ;)

Men iallafall, om det blir dålig uppdatering framöver, så vet ni vad det beror på:) Men skall göra mitt bästa för att hitta en data;)

Saknar er redan! (Ni vet vilka ni är..)

Puss och kram


Äkta Kärlek <3


Live each moment like your last!


CALL ME 07**-****** SUPER HOT! 


Nickelback - If today was yor last day

Friday @ school

Usch, jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera känner jag.. men har haft så mycket att göra det senaste. För endast några minuter sedan blev jag färdigt med det sista av två arbeten som skall vara inlämnade idag, härligt!

I förrgår var jag hos läkaren för att försöka få reda på vad det är med min mage egentligen. Han höll med om att det lät som magkatarr men ville ändå göra lite tester så att det inte skulle vara något annat. 8 provrör med blod blev det (?!) och lite kiss i en kopp, hmm.. bra start på dagen;) Fick även tabletter för magkatarr så hoppas verkligen att det blir bättre, orkar inte med det mer! Nästa vecka skall jag ju till fjällen också som sagt, så hoppas att det går över.

Idag är det äntligen fredag! Det känns som om veckorna bara går fortare och fortare. Idag har jag och Annie planerat att gå ut och äta och sedan gå och hälsa på min syster:) Det blir nog väldans trevligt!

Puss och kram

Plugg, plugg, plugg..och lite magkatarr?

Bara en vecka kvar till lov!! Det skall verkligen bli hur skönt som helst, men fast det känns väldigt nära så är det mycket som skall hinnas göra tills dess..

Gårdagen bestod bl.a. att ta blodprov på sig själv i naturkunskapen för att ta reda på vilken blodgrupp man är. Jättekul eftersom jag verkligen har velat vetat detta:) Så om det stämmer så är jag A- :) Jag började även att prata med min kära klasskamrat Camilla om fotbollen och jag kanske skall komma och provträna med hennes lag någon gång, kul!

En del plugg har det blivit både idag och igår, suck.. men snart lov som sagt! Dock så är jag jätte träningssugen så kunde inte låta bli hantlarna som stod och lockade i ett hörn... Är man skadad?! xD 



Men på söndag bär det av till Sälen med Marie och hennes familj! Mycket trevligt, men panikpackning i sista stund på lördag lär det väl bli, haha. Får verkligen se till att försöka att inte stressa nu, så att min magkatarr eller vad det nu än är förvinner!! I morgon bär det iallafall av till läkaren så förhoppningsvis löser sig detta snart..

Puss och kram

Här är en väldigt tänkvärd låt..


Rise Against - Hero of War

Dirty little secret.. ;)

Har verkligen tagit en bloggpaus denna helg, så ber om ursäkt för den dåliga updaten! Skönt har det varit med helg iallafall! Fast helgerna nu för tiden mest går ut på att vara ännu tröttare på måndagen än man var på fredagen, haha. Lyckat! 

På fredagen bar det av till Pontus för att kolla på lite film:) Hann också med att se Tv4:s nya komediserie "Solsidan", ja.. tummen upp för den iallafall haha.

På lördagen var det planerat att åka in till Götet med klassen till Hard Rock Café för att sedan fortsätta kvällen på stan. Men eftersom det var fullbokat och knappt hälften kunde hänga med, bestämdes det att vi skulle ta det längre fram istället.

Det bar istället av till Pontus kompis Simon där det åt tacos(Y) Väldigt efterlängtade tacos för vissa *host* host*, och kan ju säga att aldrig lika ihärdigt har jag sett någon försöka gör Guacemole på (o)mogna avocados! Haha, men kul var det iallafall:)

Men nu ser jag att klockan närmar sig sju, så skall bege mig neråt för att titta på Project Runway! 

Puss och kram


'Cause I had a bad day..

Den här dagen har varit värre en värst, mått skit hela dagen. Magkatarr stavas det:/ Trodde det höll på att bli bättre, men nu när det börjar bli mycket i skolan igen och jag känner press rent allmänt så har det kommit tillbaka.. Har haft ont i magen och mått illa i princip hela dagen. Detta betydde att det inte blev någon damlagsträning för min del, vilket gör mig mer stressad och skapar mer ångest?! Får se till att ta mig till vårdcentralen igen snarast så jag kan få medicin för skiten!

Får försöka stressa ner med en av världens bästa låtar (+ skönaste rösten!!):


Sister Hazel - Your Winter

Inget kul inlägg idag, men hoppas på en bättre morgondag;)

Puss och kram

Go Green?

Idag har min projektgrupp spenderat 5 h framför datorn för att sortera och klippa allt vårt filmmaterial, suck.. Men det behövdes verkligen och det är skönt att ha tagit i tu med det!:) För att kunna utföra detta behövdes några koppar te.. så passade helt enkelt på att köpa en av skolans nya termomuggar(Y)



Skolan försöker tydligen bli miljöcertfierade och det är väl aldrig fel att vara lite miljömedveten samtidigt som det blir billigare i längden?:) Själv tycker jag att det är en jättebra idé :) Och hur mysigt är det inte att kunna ta sig till skolan i vinterkylan med en kopp varmt te i handen?


Fast jag har somnat jättetidigt alla dagar denna veckan så har jag ändå inte kommit ikapp alla förlorade timmar från helgen, haha. Snart dags att knyta sig med andra ord!

God natt alla bloggläsare!

 


Balklänning: CHECK!

Igår skulle jag egentligen gett mig ut på fotbollsplanen i snöovädret, men kände att jag kanske skall låta min förkylning ha en chans att ge med sig helt och hållet, så hoppade över det. Istället åkte jag och mamma för att kolla på balklänning, vilket var lyckat eftersom jag faktiskt kom hem med en:D En mörkblå sak, med inte för mycket krimskrams på:)(Y) Dock så måste den sys in och sys upp lite, men hoppas att det kommer bli bra:) Är jätte skönt att ha det avklarat men som sagt, det är ju en hel del annat som skall tänkas på också..

Som ni ser är det nästan ett heltidsjobb, haha. Men  förhoppningsvis kommer det bli väldigt roligt och värt all tid man faktiskt lägger ner på det:)


Nu  skall jag snart bege mig iväg till skolan och projektarbetsdag efter att jag haft en envis och bestämd kamp mot min data (teknik måste vara något av det värsta som finns när det inte fungerar!)


Hoppas ni alla får en bra dag!


Puss och kram


Bowliiiing

Dagen började inte bra.. fick vänta ca en halvtimme på att pendeln skulle komma. Sedan sov jag mej i princip igenom dagen haha.. Jag behöver verkligen sova.. så det ska jag snaaaart ta och göra;)

Efter skolan åkte jag in till Göteborg för att bowla med min syster:) Fick även klappat lite på magen.. ja, ni som inte vet så skall jag nämligen bli moster i början av juli :D Känns ganska overkligt faktiskt, men är jättenyfiken. Hur coolt är det inte att det är en bebis i magen när man tänker efter?!

    
Känner verkligen att jag fångade våra vackraste sidor idag.. haha.

Iallafall.. bowlingen började ganska jämnt men sen vann Lene efter att självklart ha gjort fyra strikar på rad.. hrm=/ När jag ändå skulle förlora ville jag testa hur det var att kasta med vänster hand (är egentligen vänsterhänt men det enda jag gör med den handen är att skriva), och på andra försöket satte jag en strike?! Hur grymt är inte det?!;)

Men men efter att ha kommit hem och haft en riktig myskväll känner jag att det är dags att sova;)

Puss och kram


Gårdagen i bilder

Så, idag fick jag min kamera från Frida:)


"Fina" rosiga kinder i kylan;)


Söta Frida & Annie:)


RSS 2.0