Unsuspecting Sunday Afternoon

Filmningen gick bra tror jag, blir spännande att se resultatet på datorn:) Mysigt var det iallafall att vara ute i snön med varma termobyxor(Y) När man slipper frysa är det faktiskt inte fel med lite snö! Vi åt korv med bröd också och drack varm choklad, en klassiker!

Ikväll blir det nog bara slappa och sova.. känner att endast sova 11 h på en helg inte är idealiskt;) haha men men en mycket trevlig helg har det varit iallafall så skall inte klaga!

Blev dessutom helt överlycklig nu när jag hittat låten jag har varit på jakt efter i över ett år! Hörde den på radion ett antal gånger förra året men visste varken vad låten eller gruppen hette.. men väntar man på något gott.... Kommer nog tjöta ut denna låten rätt snabbt;)


Renegade Five - Running in your veins

(Ps. kan inte visa söta bilder på mig, Annie och Frida eftersom jag glömde min kamera i Fridas jackficka;) Kommer imorgon!)

Puss och kram


Lördagkväll

Igår kväll verkade det som att det skulle bli en lugn hemmakväll  som skulle sluta med att jag somnade i soffan, men det blev istället filmkväll med Annie nr 2, Marcus och Pontus:) väldigt trevligt! Vi såg District 9 och Anti Christ.. den första tyckte jag faktiskt var hyffsat bra men Anti Christ..se inte den!! Allmänt skum film som några konstnärstyper antagligen tycker är bra.. fattar inte hur den kunde få så bra betyg?! :S Känner att det snart är dags att se någon bra film, har typ bara sett sämsta filmer denna månaden.. några förslag?:)



Nu kommer snart Annie ( nr 1.;) ) till mej (lika trött som jag antagligen, känns skönt;)) så ska vi plocka upp Frida på stationen för att filma lite till vårt projektarbete:)

Puss och kram

From yesterday..

Igår blev det fredag, finally! Längesedan jag kände att en skolvecka varit så värdelös, har i princip inte gjort något vettigt över huvudtaget?!

Igår bar det iallafall iväg till stan där det åts god mat och kollades på bio:) Verkligen jättetrevlig kväll:) Passade även på att hälsa på min underbara syster Lene när hon jobbade:) Har inte sett henne på ca 3 veckor?! Skall träffa henne på måndag igen för att bowla, min julklapp till henne:)



Idag vaknade jag halv åtta?! Usch, inte klokt det här.. vad har hänt med mina sovmorgonar?! Visserligen skulle jag till frissan, men hade kunnat sova en och en halvtimme till.. kunde iallafall inte somna om så är väldigt trött idag =/ Men är jätteglad för att mitt slitna hår är borta :D Verkligen skönt!

Nu skall jag försöka plugga lite innan jag förhoppningsvis får en liten powernap<3 Frågan är vad man skall göra ikväll.. Skall man orka hitta på nåt eller vara tråkig och vara hemma?;)

Puss och kram

Bläääää

Den här dagen har varit den tristades och segaste på länge =/ av någon konstig anledning vaknade jag med ont i huvudet och det höll i sig hela dagen.. trött var jag också, fast jag sovit hela natten. Ingen fotboll för mej med andra ord, tråkigt! Skulle träna med damerna idag.. men men..



Passade på att gå o sola istället och sedan peela mig med lite ansiktskrubb när jag kom hem:) Ja, ibland måste man ju faktiskt orka ta hand om sig själv också;D Ser iallafall mycket fram emot imorgon med fredag och helg!

God natt!

Karma!

Efter en jobbig dag samt en hel del halsont (misstänker att det inte var jääääättebra att träna fotboll ute i kylan igår precis efter att jag började bli bättre från min förkylning), bestämde jag och Annie oss för att ta en mysig fika på Karma i vinterrusket:) Där åt jag min efterlängtade Ceasarsallad, mums!




 

Eftersom jag fick ställa in min planerade gymträning på grund av halsontet så kommer snart Annie över istället (helt otroligt att varken hon eller jag har träning, när hände det sist?!):) Vi ska ha en riktig tjejkväll och sleep-over med massa tjejsnack, saknat<3 Förutom tjejgrejer skall vi nog även försöka hinna med att se "Sommaren med Göran" som jag inte har sett än.. men kom på att det är Robinsson idag med, så kankse ser det istället;) vi får se! Ikväll kommer bli flera härliga skratt med min Annie, I know it! 

Puss och kram


Scones och (is)kall utomhusträning

Hmm.. nu börjar jag bli dålig med uppdateringen igen märker jag.. men anledningen till det är att jag somnade på soffan igår vid åtta för att sedan släpa mig upp till övervåningen klockan tio till den underbara sängen som väntade<3 Har princip alla dagar vaknat tidigt på morgonen för att näsan varit helt igentäppt =/ Vad skulle man göra utan nässpray?!

Igår bar det iallafall av till Göteborg ytterligare en gång för att ha en intervju med en polis till vårt projektarbete. När jag ändå var i Göteborg mötte jag upp mamma för att kolla på balklänningar:) Det var jätteroligt att titta runt och hittade en som var väldig fin... men vi får se, vill kolla runt på fler ställen innan jag köper nånting. Det är trots allt januari och tänk om man ångrar sig när det väl är bal i maj?

Idag var det en slappisdag i skolan med egna arbeten, förutom ett skit naturprov.. som jag försöker förtränga;) Gjorde lite scones när jag kom hem, smarrigt värre! Senare kom jag dock på att det kanske inte var jättebra att äta eftersom jag skulle iväg och träna fotboll två timmar senare.. Sconesen låg som en deg i magen men jag lyckades ta mig igenom den första fotbollsträningen på 1,5 månad ;)

Känner att mina ögon går i kors.. kanske ska lägga mig tidigt idag?

Puss och kram


Scones är gott!<3 (Hade tyvärr inte min egna kamera
beredd så det fick bli någon annans scones.. ps. mina
såg godare ut;) )

Bloody Sunday

God morgon!

Jaha då var söndagen här igen, den dagen som jag tror att de flesta skulle vilja ta bort från almenackan. Det är ju trots allt den dagen som bakfyllan slår till, dagen då man gör allt helgplugg, dagen då princip ingen orkar göra något speciellt samt dagen innan veckostressen börjar igen.



För min del är det alternativ nummer två som gäller. Ska skriva färdigt det mesta på min Natur B uppgift.. som ni ser är jag..hmm något efter i planeringen? På tisdag är det dessutom naturprov också. Ja, den här söndagen verkar med all risk leda till att jag bli en liten naturtönt;)

Puss och kram


I värmen från brasan

Nu verkar det som om jag har börjat att tina upp, var rejält frusen där ett tag efter vår promenad... Ska faktiskt blir riktigt skönt med en lugn lördagkväll utan några som helst planer, förutom att se den spännande fortsättningen på Robinsson;)



Kanske skall jag kura ihop mig framför brasan med mitt ekologiska godis? Är trots allt  inte varje dag man har chans till det ;)

Vad händer ute i verkligheten denna lördagskväll?:)


Puss och kram

På promenad i ett isigt vinterlandskap

Jag och pappa bestämde oss för att bege oss ut på en promenad på isen idag, kände mig lite bättre och alltid härligt med frisk luft! Så det var bara att leta fram termobyxorna och vinterkängorna och ge sig av... Vi gick till Bornö, vilket inte är särskilt långt när man åker med båten, då tar det ca 5-10 minuter.. Men under promenadens gång kom vi på att det var ganska långt och det tog väl ungefär en timme innan vi kunde sätta oss ner på klipporna för att njuta av den varma chokladen och smörgåsen. Aldrig är varm choklad så gott som när man varit i kylan så länge!

På vägen hem ville pappa fuska och ringa mamma så hon kunde plocka upp oss i Barkedal (vilket är halva vägen). Men icke sa nicke, hade vi tagit oss så långt så skulle vi allt fullfölja promenaden på drygt en mil! :) Skönt att få röra på sig lite och kan ju säga att man är ganska stolt över sig själv;). Visst, sommaren är bäst men  när det väl är vinter med snö, då är det underbart!



Målet..


Där kom vi ifrån..ca 5 km




Hej mitt (vinter)land

Gick till skolan idag iallafall, hade trots ingen feber. Men har nyst och snorat hela dagen istället, mysigt värre! ;) Tur att det var en ganska lugn dag idag då, trots allt fredag! Helgen välkomnas stooort..

Synd att jag tvingas plugga Natur B hela helgen:( Ett arbete skall skrivas (som tydligen inte skriver sig själv, lovar.. har testat hela veckan;) ) samt har prov på tisdag, kul! Men bara 5 månader kvar eller nåt av skolan, så det är bara att härda ut!

Men men skall snart åka upp till landet i det kära Bohulsän (<3), där kanske man får lite lugn och ro och faktiskt får något gjort! ;) Ska försöka ta det lite lugnt nu när jag har chansen, finns ju ändå inte särskilt mycket (+ ansträngande) saker att göra där.. Blir nog en hel del mys framför brasan skulle jag tänka mig:)

Hoppas ni alla få en riktigt bra helg, så hörs vi!

Puss och kram


Många fina sommarminnen!<3 Nu är det betydligt isigare,
man kanske skall göra en Jesus? Gå på vattnet..

Tanten som dansade vals

Har kännt mig lite halvdålig hela dagen, med halsont, snuva samt att jag har frusit samtidigt som jag kännt mig varm:S Har konstaterat att jag nog trots allt är sjuk..seeeeegt! Hoppas det blir bättre tills imon..

Idag var det ytterligare en tur in till Göteborg som gällde, denna gången för att intervjua en socialsekretare till vår korta dokumentärfilm om ungdomskriminalitet. När vi kulle åka tillbaka till skolan insåg vi att vi inte skulle ha tid till att äta lunch i bamba, därför blev det idag igen... jajjamen..Subway to go;) men men det gick ju bra det med, är ju som sagt sjuuukt gott:D

Det blev också lite prat om balkänningar idag, vilket gjorde att jag och Annie i väntan på bussen från stationen fick för oss att se efter om kunskaperna i att dansa vals fanns kvar sen balen i nian;) Då kom en tant fram och frågade om det skulle föreställa vals, hahaha! Hon visade därefter några danssteg med kryckan och allt och fick antagligen en glimt från förr.. skön var hon iallafall!  Och kan ju säga att jag och Annie kommer kick some ass på dansgolvet på Valand! Whatch out!;)



Mycket att tänka på..

En dag som alla andra

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, har inte hänt så mycket (speciellt inget kul). Åkte till skolan som vanligt, fick typ panik över alla prov och grejer som redan nu planerats in i religion B.. Påbörjade ett arbete i historia och åkte sedan in med Annie och Frida för att försöka hitta några ungdomar på stan som ville ställa upp på en kort filmintervju med tre snabba frågor om ungdomskriminalitet.. Det gick väl ganska bra tills det kom en vakt och sa att man behövde tillstånd, fast vi hade ringt och frågat och fått svaret att detta inte behövdes! Suck..det verkar som att ingen vill att vårt arbete ska gå framåt..

Men men dagens höjdpunkt måste ändå vart lunchen på Subway(!!), eller vad säger ni tjejer? ;D Mums!

Om det är någon som vill hjälpa oss och svara på tre korta frågor (och som inte är rädda att synas på film, haha), kommentera please!


Puss och kram

Detta...det är kärlek! ;D

Lycka och besvikelse

Usch, träningsvärken har verkligen inte varit kul idag =/ har stapplat runt som en 90-årig tant hela dagen.. men det är ju sånt man får ta.. tyvärr betydde detta att det inte blev någon fotbollträning för min del! Det skulle i såfall varit den första på över en månad, men kände inte att jag skulle kunna prestera så som jag hade velat... Får helt enkelt bli nästa tisdag istället förhoppningsvis..

I skolan idag var självklart det stora samtalsämnet mannen som blivit överkörd av tåget igår. Flera stycken som jag kände hade varit där och sett när det hände plus när polisen kom för att plocka upp alla bitar :S Är så himla glad att jag hade det där skit matteprovet så jag inte var där!

Det var också informationsmöte om studentfesten och balen idag :D Ser verkligen fram emot det, samtidigt som jag inte känner mig redo med att sluta skolan och faktiskt själv ansvara för vad jag skall göra.. Kommer sakna min klass oerhört mycket också<3

Men allt har sin tid, och snart är min tur att ta studenten!


Härliga tider, var tog dem vägen tjejer?=/


Det brukade vara det bästa som fanns! Vad är det nu?

Vänskap

Jag och Annie har jämnt så söta konverationer på MSN (A) haha. Förstår inte hur livet skulle vara utan en vän man kan dela allt med, skulle aldrig kunna hålla allt inom mig själv?! Trori nte att folk som inte har det själva kan inse hur det är att ha en sådan vänskap.. Vår vänskap är värd guld, min allra bästa vän! Tolv år har jag stått ut och jag släpper dig inte än.. mohaha.. ;)









 


Nytt om tågolyckan

Här är nya uppgifter om tågolyckan(-orna) idag =/



Hoppas att alla anhöriga får den hjälp och det stöd de behöver!


Ett katastrofalt matteprov och en hemsk tågolycka

Sista matteprovet och matte C är över, ingen mer matte! Självklart sparade läraren det svåraste provet till sist(?!) och jag hoppas verkligen att resultatet inte är övervägande.. en mardröm! Men det blev värre..

Under provet fick en klasskompis ett sms av en annan kompis från klassen där det stod att en kille blivit överkörd av ett tåg och dött på stationen! En tjej hade klarat sig.. det var blod och kroppsdelar överallt?! :S Så jävla hemskt, sånt händer inte! Egentligen skulle jag inte haft matte enligt det nya schemat, då hade jag varit där och sett allt.. vill inte ens tänka på det:'(

Tänker på att det kan vara någon man känner, eller någon kompis kompis..Oavsett så är det någon som känner personen! Det är så hemskt att jag nästan börjar gråta.. Det värsta är att det är inte första gången det har hänt, fler har försökt ta sig över till andra sidan genom att springa över spåren, men folk lär sig inte av andras misstag!

Jag tänker på alla vars liv har förstörts..hans föräldrar, kompisar, vittnen, tågföraren, tjejen som klarade sig..
Framförallt ..killen har inte längre någon framtid eller drömmar som kan förverkligas...

allt på grund av ett enda misstag,
ett misstag han inte har chans att lära sig av.


Till alla er som idag förlorade ett barn, ett barnbarn, en vän och en bror...
Takida - Reason to cry


Sällskapsspel och ett misslyckat träningsförsök..

Igår bar det alltså av till Sara och Jimmy för att spela lite sällskapsspel med trevliga människor:) "Med andra ord" var det som gällde, och emellanåt blev det hysteriskt kul;) Dessutom var det inte helt fel att man vann ett par gånger heller;) Efter det sattes det på en film, som endast jag kollade på upptäckte jag ca en halvtimme innan den var slut xD Resten hade somnat i soffan.. hehe.

Idag skulle jag försöka mig på att träna lite ben, men det gick väl sådär.. mådde inte jättebra :( Får se till att ta mig till vårdcentralen igen om magkatarrs-helvetet inte ger sig =/ Får ta nya tag någon gång nu i veckan förhoppningsvis! Pizza blev det när man kom hem också, perfekt mat efter träning;) haha!

Puss och kram

Filmkväll @ Björn :)

Efter mycket om och men om vad som faktiskt skulle hittas på denna kväll, slutade det helt enkelt med filmkväll:) Eftersom det inte blev utgång så var det nära att man stannade hemma istället (något som antagligen hade resulterat i att man somnat i soffan och sen släpat sig upp för trappan till sängen). Istället beslutade jag och Annie  att något måste göras! Det slutade helt enkelt med att vi tog med våra kära vän Johan och våldgästade Björns lilla hus! Haha. Trevligt blev det och ett par filmer fick vi se också :)

Men nu är det nog dags för att sova, plugg väntar imon..snaaark!

Puss och kram


Pigga och glada, oja!


YOU'RE SIMPLY THE BEST!

Haha, vad skulle jag göra utan dej min andra hälft?


Mcdonken och träning (igen?!)

Igår hade vi princip inga lektioner något som kanske är synd att klaga på, om det nu inte är så att man faktiskt är i skolan redan. Jag, Annie, Marie och Björn bestämde oss för att passa på att dra till McDonalds eftersom maten i Bamba var så gott som oätlig.. Äckligt mätt blev man också (Y) ;)

När jag kom hem borde jag egentligen ha plugga till matteprovet på måndag, men orkade inte. Drog till gymmet idag igen (vad är det med mej?! xD).. får ju trots allt passa på innan stressen kommer tillbaka.. Lite kondition och mage var det som stod på listan idag..

Påväg till gymmet började även bilen strula?! Var rädd att den skulle stanna men visade sig bara att avgaserna inte renades, puuh.. Behövde inte stå helt ensam ute i kylan, förgiftade "bara" allt i min väg istället..

Puss ock kram





Axlar/ rygg på gymmet

Efter att ha pluggat i princip varje dag i en vecka kände jag att efter historiaprovet idag var jag värd en vilodag! Passade på att dra till gymmet isället helt enkelt, det var ju verkligen jätte längesen jag tränade överhuvudtaget. Konditionen är sämst så den borde jag verkligen fundera på att ta tag i, men det blev axlar och rygg idag iallafall!Fick hjälp av Pontus med övningar vilket verkligen behövdes, är allmänt förvirrad i gymmet över alla maskiner xD Träningsvärk kommer jag garanterat att få iallafall!

Fick precis sms av min Annie, drar över till henne och sover tror jag, haha! Vet, vi är knäppa! Men inte fel med tjejsnack ibland plus att det är så nära!

Dröm sött!



Skickat sms till fel person?

Hittade precis en jättesjuk hemsidan där man skriver sms som man skickat fel eller som någon annan har skickat fel till en, haha. Vissa är helt otroliga så man tvekar på att det ens är sant. Dock så är det  lika roligt ändå:P Här är några exempel.


Haha den är en av favoriterna xD









Haha xD tog ganska barntillåtna nu, finns ännu värre! Gå in och kolla på felsms.com
Hittar du någon favorit?

Puss och kram

Bakfylle-pulka och äcklig pizza

Kände att jag behövde släppa det som hände i lördags så det var perfekt att jag, Sara, Jimmy och Robin hade bestämt oss för att åka pulka igår! Bakfylle-pulka helt enkelt!

Det var verkligen jättelängesen jag åkte pulka sist, säkert 3-4 år sedan.. ändå blev det jag och Sara som tröttnade först, haha! Efter en halvtimme i backen (som dessutom var en skidbacke), efter att fått snö över hela ansiktet efter att försökt bromsa(?!) med fötterna, och ramlat varje gång jag och Sara åkte, bestämde vi oss helt enkelt för att det var nog. ;) Killarna åkte lite till medan vi tog på oss rollerna som fotografer (förhoppningsvis får jag bilderna snart från Sara eftersom Marie hade min kamera efter lördagen). Sjukt roligt var det i vilket fall!:D

Efter det bestämde vi oss för dra och käka pizza. Vi skojjade om att vi var sugna på en god pizza, självklart är allas pizzor asäckliga och vi börjar allvarligt fundera på om vi kommer bli magsjuka?! Men det kan jag ju säga att vi inte blev eftersom jag är så seg på att uppdatera..

Sen bar det hem till Jimmy för att dricka varm choklad och titta på film. Självklart var vi tvungna att följa temat så det blev helt enkelt två dåliga filmer också?! xD Bestämde oss för att käka god pizza och kolla på bra filmer nästa gång, bara för omväxlingsskull liksom..haha.

Puss och kram


Hittad: Full okänd tjej

Kan säga att lördagen inte alls blev som planerad..det blir det aldrig?! Det visade sig att både skratt och tårar stod på "Att- göra listan" denna kväll.. Det mest absurda hände, något som man aldrig tror skall hända?!

Först mötte jag och Annie upp Marie och Björn på pendeln och tog oss till Diamond Dogs för att titta på när Jimmys band (Sara pojkvän), Rosemary, skulle spela. Det var jätte trevligt att se dem live och de var verkligen duktiga:) Så långt var allt bra...

Sedan drog vi vidare till Karisma där vi mötte upp några andra som skulle med också. Tyvärr var det lång kö och fast vi stod på listan tog det lång tid. Vi bestämde oss för att vi inte ville spendera hela kvällen ute i kylan och drog istället till Blvd. På vägen dit fick jag inte bara hjälpa en full tjej att kissa bakom en snödriva utanför Domkyrkan (kom på dagen efter att det kanske inte var det bästa stället? xD) utan dessutom kom det fram när vi nästan var framme vid Blvd att ingen faktiskt kände den här tjejen! Hon hade bara följt med oss och alla hade trott att "det andra gänget" kände henne..

Jaha, då hade man fått en full tjej på halsen som dessutom bodde 75 mil härifrån? Alla gick in på Blvd så det var jag och Björn som fick följa henne till Biopalatset när vi äntligen fått i tag på hennes kompis...

Efter det var jag sjukt otaggad och jättearg för att fått ta detta ansvar, men som tur är är allt uträtt nu..  Jag gick iallafall tillbaka till Diamond Dogs till Sara och Co. Upptäckte att Marie fortfarande hade min kamera, därav den sena rapporteringen, haha. Sedan var det efterfest hos Jimmy som gällde, så kvällen började och slutade bra i vilket fall! :D 

Händelserik kväll med andra ord!


Rosemary


Sara och jag<3


Jag, Marie och Annie





Haha, Björn och Marie! xD


Förkrök med Annie<3

Sitter här med med skön musik och min skönare Annie! Idag är det alltså utgång med trevliga människor, vilket var mycket längesen (typ 2 månader sedan?!) Är sjukt taggad (detta gäller nog Annie också kan jag tänka mej;) )

Nu skall jag tydligen måla hennes naglar så det bli inget mer för denna gången, men förhoppningsvis blir det bilder tagna och avrapportering imon ;)

Puss och kram

"Party party" - Annie


Kärlek<3


Peace! (ps. första försöket!)


Inget vatten?!

Har haft panik hela förmiddagen eftersom, just det.. vi har inget vatten?! Brukar alltid duscha på morgonen på helgerna och nu när jag var lat och tänkte ta det lite senare så tar vattent "slut" Inget i hela området! Så ingen idé att dra till Annie för att duscha med andra ord...

Men men, vågar inte vänta längre på att vattnet skall komma tillbaka så nu drar jag till farmor och farfar för att duscha.. haha!

Kan ju inte vara oduschad hela dagen, party ikväll ju! Woho!

Puss och kram

Raggsockor och chailatte

När mamma sa att det var -18 C när jag vaknade trodde jag inte det var sant! Hände ju på lovet en dag att det var så, men då slapp jag faktiskt att gå ut! Men nu skulle jag alltså ta mig till skolan i denna kyla.. det var bara att ta på sig tights under jeansen, en extra tjocktröja, dubbla vantar och leta fram raggsockorna som farmor stickat till mig för ett par år sedan! :) Ja, många raggsockor har det blivit genom åren och nu kom dem väl till pass. Härligt varma var de också, tack farmor!:)

Efter skolan bar det av till Espresso House med Annie och Marie,  mycket trevligt:) Fick min efterlängtade chailatte, perfekt att värma sig med i kylan! När jag kom hem fortsätta mysfaktorn med ett varmt bad:) Inte helt fel det heller! Var egentligen tänkt med utgång idag, men får räcka med i morgon helt enkelt.

Puss och kram


Mysigt <3


Bowling/ skolstart/ otäcka dammråttor

Har inte haft denna blogg mer än ca två veckor och börjar redan bli dålig med uppdateringen, illa!

Men igår bar det av till bowlinghallen iallafall där jag träffade Annie (förvirrat med två Annie, men inte Eriksson), Markus, Victor och Pontus! :) Bowling är alltid kul men resultatet brukar ju variera från gång till gång.. men fick ju iallafall några strikes ( vad hände liksom?! xD) man kan väl säga att jag kom tvåa.. om man räknar bakifrån (A) Kul var det att träffas igen iallafall, var sjukt längesen! Får verkligen ta och pallra mig ner till gymmet snart..

Skolan började idag, både segt och kul! Har väl inte saknat själva skolan direkt men härligt att komma tillbaka till sköna klassen igen(Y) Idag var jag även duktig och pluggade när jag kom hem + att jag städade mitt rum. De som känner mig väl vet att jag inte städar särskilt ofta (stor underdrift..) men kan säga att jag fick smått panik när jag såg dammråttorna så det var bara att hämta dammsugaren! 

Jag säger bara ( plus mina föräldrar antagligen?) "Keep up the good work"!

Puss och kram

Vårdcentral och bullbak

Sara kom hem till mig igår för att baka bullar, något som har blivit något av en tradition. Detta började någon gång i 9:an när vi först lärde oss att baka bullar och sedan dess har vi gjort det minst en gång per år:) Som sagt, man tröttnar aldrig på kanelbullar!

Goda bullar blev det iallafall och en rejäl dos med tjejsnack blev det också, eftersom det var ett tag sedan vi träffades själva :) Alltid lika trevligt med Sara!

Tidigare på dagen bar det av till vårdcentralen eftersom jag haft ont i mellangärdet och kännt ett visst illamående. Tänkte det var bäst att kolla upp detta och precis som vi misstänkte trodde läkaren att det kunde vara magkatarr. Det är alltså bara att vänta och se och försöka vara mindre stressad helt enkelt (yeah right..). Är egentligen inte förvånad, har väl bara varit en tidsfråga...

Puss och kram


Nöjda, blev ju ingen Challe denna gången!


:D


"Det är inte sant"

Förra året vi åkte till Thailand så drabbades inte jag av jetlag varken när vi kom dit eller när vi kom hem. Men kanske beror det på att jag var ute sent på nyår som har gjort att kroppen inte har ställt om sig eller nåt, men nu börjar det bli lite jobbigt ...

Igår vaknade jag klockan fem på morgonen och gick upp sex när jag insåg att det var omöjligt att somna om! På en lördag?? Och nu sitter jag här och har precis kommit upp från att ha sovit i soffan i ca 1,5 h.. i morse vaknade jag nämligen klarvaken kvart över sju. Min första tanke och det första jag sa var "det är inte sant". Tydligen var det det och det var bara att pallra sig upp och sätta sig och kolla på film.

Denna jetlag har nu resulterat i att jag har sett Pirates of the Carribean triologin på två dar, haha.. Men men, nu skall jag ta och gå och lägga mig!

God natt!


År 2010

Jaha då var årets (eller förra årets?) nyårsfirande över! Många ställer sig nog frågan idag, dagen efter, vad hände? Vad gjorde jag egentligen? (Haha menar inte alls någon speciell nu, nejnej;) )

Kvällen började iallafall att jag och Annie tog en proppfull buss till Onsala i ca 30 min för att komma till Pao där vi skulle äta nyårsmiddag tillsammans med henne och Jo :) Sedan var det tillbaka till Kungsbacka där de drog till någon fest mot Fjärås medan jag och Annie tillslut hamnade på en hemmafest i Kungsbacka. Sedan var det bara att bege sig till stationen igen för att åka till Åsa på någon lokalfest där vi firade nyårsslaget!

Ja.. efter ett par timmar var det bara att sätta sig på bussen tillbaka till Kungsbacka xD Känns som att man spenderade största tiden på en buss, men från att inte ha vetat i princip överhuvudtaget vart vi skulle ta vägen efter middagen hos Pao så var det ändå helt okej... Annie hade nog väldans kul iallafall? xD Jag försökte mest hålla skenet uppe fast jag bara kände att jag hade behövt lägga mig ner och sova!?! xD men det gick ju bra och jag lyckades hålla mig vaken! (Y)

Då är det bara att hoppas på att året 2010 blir bättre än det förra! Haha, men det gör man ju varje gång.. Mitt nyårslöfte är iallafall att sluta knäcka med fingrarna, men får nog börja med det från och med i morgon eftersom jag först i morse kom på att jag kanske skulle ha ett nyårslöfte.. hehe.

Gott nytt år!


Middag hos Pao:)


Min tös! Taggad inför kvällen? ;)


RSS 2.0