Californiacation

Jobbade mina sista timmar idag och nu väntar fyra veckors ledighet innan det är dags att jobba ett par veckor igen! Det skall verkligen bli hur skönt som helt att ta det lungt och kunna slappna av för första gången på riktigt sedan efter studenten!

Imorgon väntar lite shopping med pojkvän inför sommaren och sedan åker vi upp till landet där det är dags för att vara instruktör på seglarskola:) Snart väntas ju även en nytillskott i familjen, skall bli moster på söndag är det tänkt men har en stark känsla av att bebisen kommer vilja stanna i mammas mage lite längre och låta oss på utsidan vänta...

Men nu är det läggdags efter en mysfredag med Pontus, Simon, Tobbe och Sara:)

Godnatt!


Oj oj oj..

Nu har jag inte skrivit på över en månad, min längsta bloggpaus hittils, men antar att jag behövde slappa alla måsten efter skolan och allt!

Ja just det, studenten blev ju faktiskt av, och galet roligt var det! Kan lätt säga att det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Tidigt som attan begav sig hela klassen till Frida för champagnefrukost. Därefter gick vi i samlad trupp ner till skolan där det visslades med visselpiporna (vi hördes utan tvekan mest av alla), dansade på borden, fick betyg, tog studentkort, åt studentlunch med lärarna och tillsist...sprang ut!

 



På kvällen var det dags för studentfesten, roligaste utgången någonsin! Fattade inte då att man faktiskt aldrig kommer gå i klassen längre, men lite sentimentalt blev det ändå när man skulle säga hejdå.. men det är nog ändå först nu som jag faktiskt inder att jag aldrig kommer att komma tillbaka!



De senaste fem veckorna har jag jobbat varje vardag och de senaste två helgerna har jag spenderat med pojkvän på landet:) Men imorgon är sista arbetsdagen och sedan väntar semester på landet och Grekland! Underbart!


RSS 2.0