Grillning x2

Det går inte att beskriva hur härligt det var i hegen när man visste att det fanns verkligen INGENTING som man var tvungen att göra!

I lördags passade jag och pojkvän på att grilla ute i det fina vädret, senare bestämde vi även att bara slappa hemma och titta på melodofestivalen! Simon, Tobbe och Sara kom även dem förbi vilket var väldigt trevligt;) För övrigt kom jag återigen på att melodofestivalen borde bojkottas eftersom majoriteten av bidragen var USLA, precis som vanligt med andra ord.. nej, den tävlingen har helt klart ballat ur! Tur att Sverige inte var med, då hade man blivit ännu mer sur när man upptäckte att vi kom i botten för fjärde året i rad?


Spännbög-pojkvän?!


Hmm...no comments;)


Simon, om du ser detta så skall du veta att detta var en av dem bättre;)
Bilderna på dej är bäst, inga tvivel! xD

Skolan känns helt värdelös just nu och det finns inget att göra, så jag, Mare, Annie och Frida köpte med oss lite pastasallad, kycklingspett, jordgubbar m.m. att från Ica idag och hade picknick:) Ikväll är det dags för fler trevliga stunder med SA3, vi skall nämligen till stranden och grilla! Vilket troligen innebär att det inte blir mycket till skola imorgon heller, haha..

Student på fredag?!

Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0